top
Oferta tabere pentru copii 2014

1 iunie


 

 

 

TABERE pentru copii și CANTONAMENTE – 2014

 

            Taberele de copii organizate la Pensiune Casa Matei sunt evenimente școlare și turistice foarte reușite.

                Curtea păzita și închisă, piscina, terenul de sport, animalele de casa sau drumețiile în împrejurimi, pregătirea propriei pizza, focul de tabără precum și serile dansante, au fost tot atâtea distracții care au animat taberele organizate la Pensiunea Casa Matei. Grupurile de copii, veniți în cantonament sportiv (tenis, arte marţiale, şah sau fotbal), au găsit cele mai bune condiții de recreere și antrenament la Casa Matei. Vezi: https://www.facebook.com/pensiuneacasamatei

 

Facilitați :

Facilitați : aer condiționat (7 camere), internet wireless, sala de conferințe (80 locuri), biblioteca, video-proiecție. Se pot organiza, tabere de instruire si pregătire pentru matematica, limbi străine, desen, etc.

 

Garanție servicii și igienă :

Pensiunea « Casa Matei » garantează calitatea serviciilor, igiena, curățenia si siguranța alimentară (produse și legume proaspete în general din grădina proprie) – Doctor Simona TĂNASE – administrator pensiune.

 

Pachet – oferta – TABERE 2014

 

Durata 5, 7 sau 12 zile.

Oferta cuprinde:  cazare, 3 mese pe zi, acces la: teren sport, ping-pong, piscină, curte, terasă.

Tariful se stabilește prin negociere in funcție de perioada solicitata, de durata taberei, de numărul de participanți si de serviciile cerute!

 

Opţional se pot organiza (contra cost): vizite tematice – atracții locale - Vulcanii Noroioși:

 

-          Vizitarea Vulcanilor Noroioși si a Focurilor Vii de la Lopătari, barajul pe râul Buzău de la Siriu, tabăra de sculptura in aer liber de la Măgura. Herghelia de cai - Cislău

-          vizite, in apropiere, pe șantierul arheologic de la Pietroasele (Cloșca cu puii de aur-tezaur), locul (presupus) al martirajului Sf. Sava de la Buzău, vizite la mânăstirile Ciolanu, Rătești, Cetăţui si Berca, la muzeul chihlimbarului de la Colți, drumeții in pădure.

-          Vizite la stâna de oi si capre cu degustare de brânzeturi, vizite la fabrica de Cârnați si mezeluri de Pleșcoi, fabrica de produse de panificaţie, vizite la ateliere de fabricare a sticlăriei, plimbare cu căruța.

-          concursuri de pescuit pe râul Buzău sau întreceri sportive pe terenul de mini-fotbal si tenis ( tenis de câmp si de masa),  ale pensiunii.

-         Pentru sportivi si elevii din clasele mari propunem vizite ghidate la așezările rupestre de la Aluniş si Bozioru

Pentru informații suplimentare va invităm sa vizitați pagina noastră de  Facebook

sau la telefon: Dr. Simona TANASE - 0722.601.300


   

 

top
rafinamente si ospitalitate
bird