top
Camere

      Pensiunea Casa Matei este recomandată în primul rând pentru odihnă, igienă și hrana sănătoasă. Toate camerele de la Casa Matei au grupuri sanitare individuale. Râul și Valea Buzăului precum și regiunea localităţii Berca şi împrejurimile nu sunt poluate industrial sau fonic.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.casa-matei.ro/cazare/camere#sigProGalleriafeaa8e0609
 

       Pensiunea are pentru cazare 16 camere duble și un apartament.

 

      La parter sunt patru camere spaţioase dotate cu aer condiţionat. Camerele au terasa proprie în aer liber.

      

      La etaj sunt disponibile 8 camere duble, şi apartamentul. Toate camerele de la etaj și apartamentul au balcon individual cu vedere către râul Buzău.

 

      Apartamentul are o suprafaţă de 110 m² şi are aer condiţionat. Este format din două dormitoare separate (un pat matrimonial și două paturi separate), living, oaspeţi, o baie cu cadă și un grup sanitar cu cabină de duş.

 

      La mansardă exista 4 camere cu doua paturi.

 

       Dotări camere și servicii gratuite: acces piscină, aer condiționat (la parter și apartament), telefon, mini-bar, televizor, internet wireless, plata prin carte bancară, micul dejun, restaurant, ne-fumători, parcare gratuită, acces grădină și animale de casă, rampa de acces persoane cu dizabilităţi, închiriere biciclete, închiriere materiale sportive de agrement (tenis, ping-pong, badminton, rummy), etc.

 

       La cerere se poate amenaja în cameră şi un pătuţ-ţarc pentru bebe mic.

 

       De asemenea tot la cerere pot fi închiriate şi paturi pliante.

 

      Pentru oaspeţii pensiunii există un parching păzit gratuit, cu o capacitate de peste 50 de autoturisme.

 

      La cerere asiguram oaspeţilor pensiunii room service şi, contra cost, diferite servicii hoteliere specifice (spălătorie, călcătorie, etc.).


**** In pensiunea Casa Matei de la Berca, Buzău, nu sunt acceptate animalele de companie!


Pentru siguranţa alimentara a oaspeţilor, este interzisă cu desăvârşire introducerea de alimente si băuturi personale din exteriorul Pensiunii Casa Matei. 

 

 
 

rafinamente si ospitalitate
bird