top
Restaurant

Sala mare: „Mouseos"

De cate ori nu v-au mirosit hainele a mâncare sau a fum după ce v-aţi întors acasă chiar de la un restaurant „de fiţe", să zicem, din Bucureşti ? La Pensiunea Casa Matei există un sistem performant de ventilaţie și ca urmare hainele nu vor mirosi a mâncare sau fum de țigară după o seară petrecută în restaurantul nostru. Desigur, în afara situaţiei când, dorind să păstraţi mirosul apetisant şi pentru acasă, vă veţi vărsa singur sosul pe cămaşă. Rareori veţi avea satisfacţia să certaţi ospătarii noştri ca v-au vărsat ciorba peste pantaloni.Restaurantul este dotat cu instalaţie de aer condiţionat. Sala are o capacitate de 120 de locuri. La cerere, Pensiunea Casa Matei, oferă și scăunel de masa pentru bebe.

Gastronomia specifica


Gastronomiaeste rafinată și respectă exigențele gourmé. La Casa Matei, în afara produselor tradiţionale preparate după reţete locale mai puteţi savura și delicioasa pizza italiana sau gustoasa "tarte flambée" de origine alsaciană – coapte în cuptor cu lemne.

Vă recomandăm să solicitați preparatele specifice ale pensiunii:

 • Vulcanii Noroioși,
 • Rata confiata pe varza,
 • Tigăița de Pleșcoi,
 • Fasolea lu'boier Ciolanu,
 • Supa de ceapa,
 • Tarte flambee,
 • Mixt de chiftelute cu sosuri,
 • Carne si carnati la garnita
 • Tigaita cu pui

La Pensiunea Casa Matei puteți solicita și prepararea unor mâncăruri speciale: (purceluş la cuptor, miel la proţap, somon umplut, rață pe varză, sarmale la terina, curcan la tava, etc.). Comanda se va face cu minimum 24 h înainte.

, din partea ANTREC, cu trofeul național pentru gastronomie: „Margareta de Aur".


Garanţii de calitate

Oferta noastră se adresează cunoscătorilor și celor care vor, și ştiu, să aprecieze rafinamentul și serviciile de calitate. Restaurantul "Casa Matei" îi aşteaptă pe aceia pentru care a mânca, este o artă.

Terasa - Cafe-Bar


Terasa deschisă poate primi 50 de persoane. La cerere, Pensiunea Casa Matei, oferă și scăunel de masă pentru bebe.Barul propune o gamă variată de băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea sau ceaiuri.

Chioșc aniversari de familie, tabere copii

Un chioşc de vara (40 persoane) și o mini terasă pe marginea râului (8-10 persoane), va oferă discreţie și relaxare. La cerere, Pensiunea Casa Matei, oferă și scăunel de masă pentru bebe.Chioșcul de vară este ideal pentru grupurile de copii veniți în tabără deoarece oferă spațiul necesar desfășurării activităților recreative specifice.

Nunți, aniversări, recepții

 • La Pensiunea Casa Matei, nunţile, aniversările, recepţiile, botezurile devin evenimente speciale, pentru că oferim acestor momente frumoase din viața fiecăruia o atenţie specială.
 • La cerere, se pot face aranjamente ornamentale sau florale însoţite de foc de artificii și muzică de calitate.
 • Un catalog cu fotografii de evenimente și aranjamente sală poate fi consultat la pensiune în momentul discutării și încheierii pre-contractului de organizare a evenimentului solicitat.
 • Terasa deschisă şi spațiul generos de grădină, oferă locația ideală pentru organizarea, pe timpul verii, a evenimentelor sub cerul liber.
 • De asemenea, grădina pensiunii și vegetația abundentă, au fost deosebit de apreciate de fotografii profesioniști pentru fotografiile de album.

Pentru siguranţa alimentara a oaspeţilor, este interzisă cu desăvârşire introducerea de alimente și băuturi personale din exteriorul Pensiunii Casa Matei.restaurantguru certificate1Meniu CASA MATEI


meniu oct 2022 casa matei

 

rafinamente si ospitalitate
bird